Hej! Den här veckan har vi haft hela tre mattetester, två från skolverket och ett summativt prov från matteboken om det kapitel vi arbetat med. Vi har utöver det arbetat mycket i matteboken där vi nu repeterar delar av multiplikationstabellen.

I dag fredag har vi haft fadderträff med Lyanbarnen där de parvis gjort fina och glittriga julgranar. Dessa sitter uppe i matsalen för den som vill ta sig en titt.

Grupp 2 hade  idag mattespel på flera stationer vilket barnen tyckte var kul. Grupp 1 gör samma sak nästa vecka.

De har i veckan haft sista bildlektionen för läsåret, och deras bildmappar skickas hem idag. Nästa termin har de musik samma tid som de under hösten har haft bild.

Nästa termin byter de dessutom till träslöjd om de den här terminen haft textilslöjd och tvärtom.

Vi har idag också haft, som varje fredag, vår roliga timme. Idag fick vi se flera som sjöng solo, spelade teater och en ”namngubbe”

På torsdag 21/12 är det julavslutning för eleverna mellan 8.00-12.00. Vi läser inte efter schemat utan kommer se julfilm och göra julkorsord m.m. Efter det är det fritids och jullov.

Nedan kan ni ta del av av vad vi arbetat med under veckan som gått.

Önskar er en trevlig helg och tredje advent! Lotta

tankekarta-mall