F-3 Mälarhöjdens skola

Årskursbloggen för F-3

3a v. 16

Hej och Stort tack för deltagande och hjärtligt engagemang på Öppet hus i onsdags! Vi mottog mycket fin feedback från både föräldrar och släktingar. Roligt att så många kunde delta.

I matte arbetar vi på med klockan. Vi repeterar den analoga klockan som bör sitta nu. Om man har svårt behöver barnen träna detta hemma också. För att förstå den digitala klockan är den analoga en förutsättning. Vi har gått igenom digital klocka och hur den ser ut dagtid och kvällstid. Öva gärna detta hemma också. Några tycker detta är svårt medan andra tycker det är lätt.

Här kommer även veckans tankekarta v. 16

Datum att anteckna framöver

Fredag 27/4 Bokbytardag. Ta med 1-3 böcker att byta in (senast tisdag) som passar barnens ålder.

Måndag 30/4 Klämdag. Ledigt från skolan eftersom vi hade öppet hus. Fritids har öppet om så önskas.

Utvecklingssamtalen kommer vi ha i maj. Se bifogade tider.

samtalstider 3a

Nu är det strax helg och jag hoppas ni får det härligt i solen!

Petra

Föregående