Terminen närmar sig sitt slut och denna vecka fick vi avsluta med ett fantastiskt besök av Bertil som berättade om Alfred Nobel och hur har varit med i arbetet att utse pristagare för Nobel priset i medicin. Mycket spännande fakta och klassen fick chans att ställa frågor.

Denna vecka har det blivit en del avrundning, och det har varit många sjuka vilket gör att även nästa vecka kommer det bli en del nytt, och en del arbeta i kapp. I vissa fall kommer det även komma med arbete hem under julen. I matematiken har vi kommit in i kapitlet om multiplikation och jag kommer skicka med matteböckerna hem under julen för att arbeta med tabellerna. Bra att nöta in så de sitter.

På torsdag 21/12 är det julavslutning för eleverna på skolan mellan 8.00-12.00. Efter det är det fritids och jullov.

Här kommer veckans tankekarta över hur veckan sett ut.

Trevlig helg!

v.50