Den här veckan har många barn haft sina utvecklingssamtal och de har varit fantastiskt duktiga! Välkomnar resterande på samtal onsdag 23e maj. Under dagen bedrevs ett gigantiskt kulbanebygge där vi testade tyngdkraft och friktion! Bilder finns på Instagram!

Vi har också jobbat med våra fina puppor som blivit fjärilar redan! 6 fina fjärilar flög omkring i morse när barnen kom och en till slog ut sina  vingar under dagen! Nu har barnen samlat gräs och blommor som de behöver för att överleva. Fjärilarna har också fått en bit äpple och lite sockervatten.

I svenska har vi jobbat med läsförståelse om flugan där texten var skriven i textform. Vi fortsätter med det nästa vecka.

Vi har också hunnit med engelska där vi pratat om weather and our favourite season. Barnen pratar högt, läser och förklarar. Det nya kapitlet handlade om wild animals in Africa och det fortsätter vi med nästa vecka.

I matte fortsätter vi repetera uppställning med tusental, problemlösning och avrundning.

Påminner om att det är studiedag på måndag 21/5. Skolan är stängd men fritids är öppet. Höjdarkuppen är på torsdag och separat info kommer.

Allt gott och trevlig helg!