Terminen börjar lida mot sitt slut. Denna vecka har det blivit en del avrundning, och det har varit många sjuka vilket gör att även nästa vecka kommer det bli en del nytt, och en del arbeta i kapp. I vissa fall kommer det även komma med arbete hem under julen. I matematiken har vi kommit in i kapitlet om multiplikation och jag kommer skicka med matteböckerna hem under julen för att arbeta med tabellerna. Bra att nöta in så de sitter.

På torsdag 21/12 är det julavslutning för eleverna på skolan mellan 8.00-12.00. Efter det är det fritids och jullov.

När vårterminen drar igång i januari kommer jag att vara tjänstledig ett tag. Eva finns i klassen och vikarierar tills jag är tillbaka. Jag har pratat med barnen idag om det. Önskar er redan nu en härlig jul och ett fint slut på året.  Cattis

Här kommer veckans tankekarta över hur veckan sett ut.