Hej! Den här veckan kommer ingen tankekarta utan en kort information av en kort vecka. Veckan inleddes med studiedag, tisdagen med utvecklingssamtal, tack alla duktiga barn som höll i sina samtal, superbra! I onsdags hade vi höjdarcupen, en dag som barnen sett fram emot länge. Vi hade en härlig dag med solsken, goda matsäckar, spännande matcher, god glass och en pokal till lag 1 i 3d!!Grattis! Jag tog några bilder som ni gärna får komma förbi och titta på , de sitter utanför klassrummet.

I tisdags byggde barnen kulbanor i rörelserummet, där de undersökte friktion. Mycket uppskattat och roligt.

Idag fredag släppte vi våra fina fjärilar ut i det fria. Vi samlades alla 3:or i en stor ring. Fyrtio fjärilar släppes samtidigt, en häftig upplevelse!

På bloggen ligger information om klassens dag den 7/6 samt om GDPR.

På måndag efter lunch kommer vi att ta en promenad hem till mig i Fruängen då jag i 1:an lovade att de skulle få komma hem och se hur jag bor när de slutar 3:an. Vi är tillbaka ca 13.30.

Trevlig helg! Lotta