Efter en varm vecka med mycket ”göra färdigt jobb” tar vi nu helg! Vi är straxt på väg till att spela laserdome!

Jag har i dag meddelat att barnens blivande lärare heter Ulf Östlund. Mer information kring årskurs 4, blivande lärare, och ”eftis” finns med i ert barns ryggsäck hem i dag.

Skolavslutningen närmar sig med stormsteg och information om den och tårtkalaset ligger även det i barnens ryggsäck med hem idag.

måndag kommer vi börja städning och tömning av klassrummet och barnens skåp. Till detta behöver alla barn ta med en pappkasse för att kunna ta hem sina saker.

På torsdag 7/6 har vi klassens dag och inga lektioner. Vi kommer då tillsammans med alla treor gå till parken lugnet och leka. Till denna dag behöver barnen med matsäck då vi tänker oss att äta lunchen där. Vi går ca 8.00 och är tillbaka vid 12-tiden. Väl tillbaka har jag lovat terminens sista film och bak som vi avslutar klassens dag med.

I veckan som kommer kan ni också komma in på skolwebben för att ta del av ert barns skriftliga omdöme.

Jag hoppas ni får en mysig grillkväll tillsammans och njuter av picknick och värmen!

Lotta