Hej! Här kommer klassens tankekarta med innehåll om vad vi bl.a. arbetat med under veckan.

tankekarta-mall

I tisdags hade vi en schemabrytande dag med tema vikt/massa. Alla fick arbeta i häften med olika viktuppgifter, de fick också väga, uppskatta och känna på olika vikter.

Igår torsdag startade vi med första delen av Nationella proven i matematik. Uppgiften var att göra en egen självbedömning av olika matematiska arbeten te.x. huvudräkning, diagram, problemlösningar m.m. Information från skolverket om de Nationella proven ligger i ert barns ryggsäck i dag. På utvecklingssamtalen senare i vår får ni veta resultaten om just ert barn.

Vi har haft Manfredis pappa Martin på besök i veckan, jättetrevligt! Vore kul om några fler ville hälsa på innan vi slutar 3:an!

Tyvärr har vi fått besök av löss igen, luskamma och håll koll!

Tänk att klassen fick rätt om att rätt låt vann melodifestivalen förra veckan…!

Trevlig helg! Lotta