Hej! Här kommer veckans tankekarta. Läs gärna tillsammans med ert barn och låt de berätta till tankebubblorna. Som vanligt skriver barnen i  sina loggböcker vad de lärt sig under veckan kopplat till tankekartan.

tankekarta v.15

Den här veckan har vi gjort de sista Nationella proven i svenska och vi är nu helt klara med alla prov. Alla har tyckt att proven varit kul!

Vi har i matematiken arbetat mycket med omvandling av mm till cm, cm till dm och dm till m, ex 147 mm = 1 dm+ 4 cm +7 mm.

Nästa vecka onsdag 17/4 ska vi till Ivars mammas, Alexandra, jobb. Där kommer vi få prova på kodning och prata om hur man är en juste kompis på nätet. Då vi kommer vara borta vid lunchen behöver alla ta med sig en matsäck som vi får äta där. Vi åker ca 8.00 och är tillbaka ca 12.15.

15/5 och 22/5 kommer vi ha elevledda utvecklingssamtal. Nästa vecka kommer tiderna, håll koll på bloggen.

På vårt klassråd i veckan undrade barnen om det blir någon klassresa innan sommarlovet eller om det blir i mellanstadiet. Den som vet får gärna maila mig så jag kan återkoppla till klassen.

Till sist är ni varmt välkomna till Öppet hus onsdag 17/4. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma!

Önskar er en trevlig helg! Lotta